SuomiEnglish (UK)
Ostoskori on tyhjä

Toimitusehdot

Yleistä

Verkkokaupan tuotteita myy ja valmistaa Bohkká, y-tunnus 2476500-8. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron 24 %. Toimituskulut eivät sisälly tuotteiden hintaan. Bohkká pidättää oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin, eikä vastaa verkkokaupan sivuilla mahdollisesti olevista virheellisistä hinta- ja varastotiedoista.

Tilauksensa yhteydessä asiakas sitoutuu voimassa oleviin toimitusehtoihin, jotka koskevat kaikkia Bohkkán verkkokaupasta toimitettuja tuotteita. Nämä ehdot ovat voimassa, mikäli asiakas ja Bohkká eivät ole sopineet muita ehtoja.

Tilaaminen

Tuotteet tilataan pääsääntöisesti verkkokaupan välityksellä osoitteesta www.bohkka.fi. Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, toimituskulut sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää toimivan sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä.

Maksutavat

Tuotteet ja niiden postikulut maksetaan joko laskulla, jonka saat sähköpostiisi tilauksen jälkeen tai verkkomaksupainikkeella tilauksen yhteydessä. Jos et tilauksen jälkeen vastaanota sähköpostiisi laskua, ota yhteyttä:  Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. .

Tilaamiasi tuotteita pidetään varattuna 7 arkipäivää. Mikäli maksu on tämän jälkeen suorittamatta, tilaus raukeaa.

Toimitusaika

Postitamme tuotteita arkipäivisin. Pankkiyhteyksistä riippuen paketti lähtee 1-5 arkipäivän kuluessa laskun maksamisesta.

Toimituskulut

Toimituskulut 10,00 € sisältävät posti- ja pakkauskulut. Toimitamme tilaukset joko maksikirjeenä tai pakettina.

Nouto

Sinulla on mahdollisuus säästää toimituskuluissa ja sopia noudosta Ivalosta. Saat sähköpostilla vahvistuksen ja sovitaan mistä ja milloin voit pakettisi noutaa. Pääsääntöisesti nouto on mahdollista ma-pe klo 9-16 maksua seuraavalla viikolla.

Vaihto- ja palautusehdot

Kaikilla verkkokaupasta ostetuilla tuotteilla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus toimituspäivästä lukien. Tuotteen tulee olla käyttämätön. Halutessasi palauttaa tuotteen, ota yhteyttä sähköpostilla Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. , saat tarkemmat ohjeet palautuksesta. Kun palautus on hyväksytty, rahat palautetaan suoraan tilillesi palautuksen vastaanoton ja käsittelyn jälkeen. Postimaksua ei palauteta. Emme vastaanota palautuksia yli 14 vrk kuluttua toimituksesta.

Mittatilaustuotteilla ei ole vaihto- tai palautusoikeutta.

Mikäli tilaamasi tuote on väärä tai vahingoittunut, ilmoita siitä viipymättä joko sähköpostitse  Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.  tai puhelimitse 0404 1302 69. Virheellinen tuote voidaan palauttaa tai vaihtaa ilman kustannuksia. Mikäli tuote on vahingoittunut postissa, tee reklamaatio välittömästi postiin. Vastuumme virheellisestä tuotteesta rajoittuu enimmillään asiakkaan tuotteesta maksamaan kauppahintaan. Mikäli haluat vaihtaa virheettömän tuotteen, veloitamme uudesta lähetyksestä postikulut.

Rekisteriseloste

Henkilötietolain (523/1999) 10 § mukainen rekisteriseloste

Rekisterinpitäjä: 
Bohkká
Lentokentäntie 111 a, 99800 IVALO.
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Rekisterin nimi: Bohkkán asiakasrekisteri

Rekisterin käyttötarkoitus: Tallentaa ja säilyttää Bohkkán tuotteita tilaavien asiakkaiden nimi-, osoite- ja sähköpostitiedot. Jos haluat poistaa omat tietosi rekisteristä, ota yhteyttä rekisterinpitäjään: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. .

Asiakkaiden tietoja ei luovuteta kolmannelle osapuolelle.

Tiedot säilytetään sähköisessä muodossa suojatulla palvelimella.